- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
válasz
tkazmer #1240 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy csak most írok, de nagyon nem voltam gép közelben... Szóval elég csak a php-t feltennem? Nekem alapból fennt van az iis, de valahogy nem megy, Igaz feltettem egy apachot is, de akkor azt leszedem, nekem csak az a lényeg, hogy a életrekeltsem a gépen a php-s dolgokat. Honnan érdemes leszeni a php-t és mit kell tennem, hogy a célom alehető leggyorsabban elérjem?
Elnézéseteket kérem, ha nagyon kezdő lennék, de az igazat megvallva nem nagyon tudok kiigazodni a leírásokon...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék php motorokat futatni a gépemen akár apache vagy más egoldásokkal, tudtok segíteni nekem, hogy miképp tudom ezt a legkönyebben elérni? Szóval a cél az annyi lenne, hogy egy olyan webwt szeretnék csinálni amin kifelé php alapú lapok is lefutnak...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Apach és php-t szeretnék telepíteni. Google- volt a barátom és találtam is egy jó leírást, de itt ott hiányosnak vélem az instrukciókat és sajnos minden feladat elvégzését követően a teszten nem azt látom amit látnom kéne. Igyekeztem mindent jól megcsinálni, de a tesztoldalon sajnos csak ezt látom: <?php phpinfo(); ?>
Biztos, hogy én rontok el valamit, és ebben kérném a segítségeteket, hogy hol keressem a hibát!
Nagyon amatőr vagyok ezen a téren úgyhogy nézzétek el nekem!
Az oldal ami alapján próbálkoztam: [link]
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Retes -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni a php-programozással, de sajnos nagyon minimális tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Mi a legjobb megoldás, ha veszek egy könyvet vagy a google barátomra támaszkodok.
A témával kapcsolatban nagyon kezdő vagyok, annyi az alap tudásom, hogy egy nagyon egyszerű webet el tudok készíteni, de tovább már nem megy...
Mindenki segítségét előre is köüszönöm!
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest