- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryle
tag
supercow (#15571)
Értem köszönöm, utána jártam a dolognak...de még tanakodom hogy melyikkel kezdjem, mert azért magyarul jobban megértem a dolgot.
(#15574) PumpkinSeed
Köszönöm a válaszodat, megnézem valamelyik könyves boltban itt a környékemen. Ha nincs más irány valami bevásárló központ ahol van nagyobb bolt.
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Kezdo vagyok programozas teren, es engem legjobban a vebfejlesztes erdekel.
Tudnatok valami konyvet ajanlani amivel hamarabb ( konyebben talan ) picit ralatast nyerhetnek a php programozasra ?
Valaszokat elore is koszonom!
-
Ryle
tag
válasz
Sk8erPeter #12059 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Igyekszem körbe nézni ezzel kapcsolatban.
Egyébként hol lenne érdemes elkezdeni a programozást ?
-
Ryle
tag
válasz
Sk8erPeter #12057 üzenetére
Akkor a drupal nevű cms-t theme szinten átalakítani ?
És ez megoldható lenne benne valami plugin telepítéssel ?
Válaszodat előre is köszönöm
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Van egy civil szervezet, akiknek szeretnék segíteni egy online adatbázis létrehozásában.
Az lenne a kérdésem hogy miket kéne átnézzek hogy sikerüljön egy php + mysql alapon megírt oldal...ami ezeket a célokat szolgálná:
Login felület ( több user ) +1 admin aki tud usereket hozzá adni.
Loginolás után hozzá lehetne adni 2 különböző csoporthoz Nevet, lakcímet, személyigazolvány számot.
Két különböző csoport lenne csak benne, és ha az Y-ba berakom akkor ne írodjon bele a Z-be.Kvázi hogy ha új tag regisztráció lenne akkor vagy a Z vagy az Y csoportba kerüljön.
Illetve a tagokhoz lehessen írni "közleményt".Illetve azt is kéne tudnia a kis oldalnak hogy külön listázni a Z-t azon belül a férfiakat illetve a nőket és ugyan ezt az Y-ra.
Aztán egy összesített statisztika készítése az Y és a Z-ről...amit ha lehet akkor nyomtatott formába lehessen.
Ez az egész csak egy táblázat lenne minimum grafikával.
De még az is fontos tényező lenne hogy minden user csak a saját maga által létrehozott tagokat lássa...és az admin tudjon csak összetett statisztikát készíteni.
Tag = adatbázisban szereplő ( név + lakcím + szig szám )
User = oldal hozzáféréssel rendelkező emberAz utobbit csak azért írtam le, hogy könnyebb legyen engem megérteni hogy mit szeretnék.
Teljesen kezdő vagyok sajnos, de remélem tudtok valami tanácsot adni hogy merre induljak el.
Válaszokat előre is köszönöm.
UI: Ha esetleg nem voltam teljesen érthető, amit elő fordulhat...akkor kérlek kérdezzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest