- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- SSD kibeszélő
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos fejegységek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
válasz
vancha2 #1879 üzenetére
Sajnos tudom, hogy nem filléres egyik sem, de ha egyszer nem tudok net közelbe kerülni, hogy tanuljak, vagy akár gép közelbe legyek, hogy arról tanuljak, s egyből ki is próbáljam más kép nem megy. Meg kell venni.
Egyébként milyen elekronikus formára gondolsz? (oldalakra?), mert ha igen akkor lehet hogy később szivesen használnám azokat is, hamár az alapokkal tisztába vagyok, s tovább szeretnék fejlődni majd ezen a téren.
S köszönöm a könyv ajánlást. -
Sigismund
tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék a topic olvasóihoz, hogy milyen könyvből érdemes megtanulni a php-t, vagyis elkezdeni megtanulni, mert tudom könyvből megtanulni valamit is szinte lehetetlen. (Ha lehet könyveket mondjatok, ne pedig oldalakat, ha megoldható.)
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sigismund
tag
Hello
Tudnátok nekem javaslni egy könyvet amiből megtanulnék php-be programozni. HTML megy, csak kicsit komolyabb oldalakat akarok létrehozni, s ehhez kellene a php, de nem tudom milyen könyvet érdemes vennem, amiből megtanulnám a trükköket, alap dolgokat.
Előre is thx a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged