Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
szerintem a number_format működik bármilyen nyelv alapértelmezett szerint
https://www.php.net/manual/en/function.number-format.php -
válasz
Drótszamár
üzenetére
Szerintem ezt nem fogod tudni egyetlen beállítással megoldani.
Tippre azt mondanám, hogy azért van most így, mert 8.0 óta az lebegő pontos számok kiíratása nem "locale aware".
Ez a kód:setlocale(LC_NUMERIC, "en_US");$i = 1.01;echo $i;echo PHP_EOL;setlocale(LC_NUMERIC, "de_DE");$j = 1.01;echo $j;
PHP 8 előtt ezt írta ki:
1.01
1,01PHP 8 óta ezt:
1.01
1.01Bár a nullára végződő számoknál szerintem régen is levágta a nullákat, legalább is én nem tudtam az általad mutatott eredményt produkálni régi compilerrel sem. Elképzelhető, hogy a kódodban valahol korábban van valami trimmelés, ami úgy lett megírva, hogy a ponttól jobbra végződő nullákat levágja? És mivel régen locale aware volt az floating -> string átalakítás, ezért ott vessző volt, míg újabban pont, és ezért vágja le...? Nem tudom, csak tippelek.
Szóval azon kívül, hogy átírod a kódot, szerintem mást nem tudsz tenni. Van erre többféle megoldás is, number_format, sprintf, NumberFormatter, paddolás...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
"Fórum szerint napi 2500-as a limit."
Nem csak fórum, ott van a hivatalos oldal, ahol biztos infókat kapsz:
https://developers.google.com/maps/licensingGeocoding Web Service
Maps API: 2500 requests per 24 hour period
Maps API for Business: 100 000 requests per 24 hour period -
supercow
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Szerintem simán a Google Geocoding API-t használd kb így, én mindig ezt teszem és eddig szépen ment:
$geo = file_get_contents( "http://maps.googleapis.com/maps/api/geocode/json?latlng=LAT,LON&sensor=true");
$osszes = json_decode($geo, true);
$legkozelebbi_cim = $osszes["results"][0]["address_components"];ha le van tiltva a file_get_contents() akkor cURL.
Aztán mazsolázd ki mi kell az $osszes tömbből vagy a $legkozelebbi_cim-ben lesz egy csomó adatod, benne a megye ( administrative_area_level_1 ).
Van benne valahol egy "formatted_address" elem is - talán $osszes["results"][0]["formatted_address"], ez az utcai cím, amit a Google Maps értelmezni és megjeleníteni tud a legközelebb az eredeti koordinátáidhoz. -
trisztan94
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hat ha tudsz erre aldozni par eurot evente, akkor a legjobb megoldas a Here Platform Batch Geocoding szolgaltatasa: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi