- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
sioaltar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem php/sql-el kapcsolatban, itthon próbálkozom vele és Apache 2.0-t raktam fel , aztán php 4.4.0-t és phpmyadmin 2.4-et először, megpróbáltam egy sql file-t importálni a phpmyadmin-al, de nem engedte azt írta, hogy minimum 3.3.9-el kéne próbálkoznom, le is szedtem, de ehez már 5.2+os php kéne, ezt is leszedtem és ezek után kb semmit sem tudok csinálni, barmilyen php file-t szeretnék megnyitni, csinaltam egy sima <?php phpinfo(); ?> file-t , így próbáltam megnezni a verziot, de amikor megnyitom csak a forrást adja vissza, amikor ugyanez 4.4.0php-nál tökéletesen működött. localhost/phpmyadmin-nál is ugyan ez, csak a forráskód. Mivel eléggé kezdő vagyok nemtudom mennyire világos amit itt próbálok írni, kiváncsi lennék, hogy mit rontottam el, hogy elvileg egy update után nem megy semmi.
Ha tud valaki valami segítséggel szolgálni azt megköszönöm!
Üdv, sio
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest