- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Volt hosszas témázás róla itt a topicban, érdemes lenne átfutnod:
http://prohardver.hu/tema/php_kerdesek_2/keres.php?stext=singleton -
Tele von Zsinór
őstag
Fastruktúrában mozgatást nem használtam még, egy-egy filet többször neveztem át Shift+F6-tal, akkor átírta, ahol az volt require()-ölve. Az átnevezős ablakban lehet pipálni, hogy nézze-e, hol van használva, nézd meg, ez hogy állt nálad.
Dave-11: az execute() hívásnál ne tegyél kettőspontot a placeholder neve elé.
-
rt06
veterán
hogy ne erhesse szo a haz elejet (mert volt egy olyan erzesem, hogy az elozo post errol akart szolni), megneztem phpstorm-ban a manual alapjan, dnd nelkul, szepen jobbklikk->refactor->move, ugy sem mukodik
bar valamit probal csinalni, mert az adott sor (amiben a require_once van) formazasa megvaltozik, kivesz par szokot, de az utvonalat nem irja at
-
Tele von Zsinór
őstag
A phpstorm az elsőt biztosan tudja, úgy emlékszem, a másodikat is. Úgy nézem, a harmadikat is.
-
Speeedfire
félisten
-
Reaper04
aktív tag
Akkor tessék:
<?PHP
$freewebxmail = "";
$form = "buy.htm";
$thank = "koszi.html";
$email = "rohamkuka@gmail.com";// <--- NO USER EDITABLE PARTS BELOW --->
if(Empty($_POST['send']))
{
if(file_exists($form))
{
$fa = fopen($form, 'r');
print fread($fa, filesize($form));
fclose($fa);
}
else
{
print "A kérdőív nem található!";
}
}
else
{
foreach($_POST as $post)
{
if(!Empty($post))
{
$mail .= key($_POST) . "=" . $post . "\n";
}
}
print $mail;
if($_SERVER['SERVER_NAME'] == 'www.freeweb.hu')
{
mail($email,"Feliratkozás",$mail,"X-FW-MailID: " . $freewebxmail);
}
else
{
mail($email,"Feliratkozás",$mail);
}if(file_exists($thank))
{
$fa = fopen($form, 'r');
print fread($fa, filesize($thank));
fclose($fa);
}
else
{
print "";
}
} ?> -
Reaper04
aktív tag
De azt is már belinkeltem:
ITTA második blokkban le van írva a php kódsor.
( Felesleges beszúrnom ide azt az 50 sornyi kódsort, ha azon az oldalon leírták úgy is. )
Ez van nekem is, annyival kiegészítve mert az 50 sor nem volt lezárva, ezért lezártam "?>"+ Az elején ezeket írtam át:
$form = "buy.htm";
$thank = "koszi.html";
$email = "rohamkuka@gmail.com";más nincs rajt módosítva
-
Louloudaki
aktív tag
nemtom van-e curl a localhostomon, sose próbáltam, a második fsockopenes megoldást gondoltam, rövidebb is a kód meg akkor az már tesztelve van és működik
elég maszeknak tűnik ez a verseny annak ellenére hogy országos, ott egy form, automatizálja a postolást mindenki ahogy akarja, info kb 0, (de legalább annyi látszik, hogy php alapú, nem rejtették el az urlben mod_rewrite-tal szerencsére), szóval nem tudom, hogy saját user agent tiltva van-e, inkább tolom rendessel
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a font utvonalat ne uri-kent add meg, hanem file-kent:
/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/khand.ttf"
Ehelyett inkább:
$_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/khand.ttf'...és akkor még költöztethető is az oldal...
Egyébként még egy gondolat az említett oldalon most látható CAPTCHA-val és az ehhez hasonlókkal kapcsolatban: még egy nagyon buta robot is gond nélkül felismeri ezeket a karaktereket, így ugyanúgy simán szanaszét-spammelhető egy vendégkönyv, mintha ott se lenne.
Nem véletlenül bonyolultabbak ennél a Google-ös reCAPTCHA karakterei. De mint mondtam, ez még mindig nem az olvashatatlan kategória (egy-két kivételt leszámítva- ekkor kérhető új kép egy gombnyomásra).
-
RootRulez
félisten
Na úgy fest jó helyre kopiztam be
Programozgatni szoktam TP/Delphiben, szóval rájöttem, hova kéne, milyen módon betenni a dolgot az if elágazást követően.
-
RootRulez
félisten
Az igazi probléma az, hogy abszolút nem értek a honlapszerkesztéshez, amik eddig sikerültek, csak jókor volt ctrl+v jó helyre.
Szal most épp ara próbálok rájönni, hgy az "add.php" ami a postot odarakja és ellenőrzi, ki van-e töltve a név + a többi, hogy oda hova kell és mit írni
-
Sk8erPeter
nagyúr
hát ezzel nem értek egyet, a reCAPTCHA még nem olyan katasztrofálisan szarul olvasható, mint mondjuk a Facebookon szereplő CAPTCHA-k.
Amúgy mindig úgy van, hogy két szót kell begépelni - ebből az egyik csak olyan, amit felhasználnak könyvek scannelésénél későbbi referenciának, tehát csak az egyiket kell "eltalálni". -
Speeedfire
félisten
A nem "törvényes eszközök" használata miatt "tiltva" leszel a találati listában. A "legvégére" fog tenni.
blackhat seoHa nem a seo-ról volt szó, akkor nem szótam'.
-
zka67
őstag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám: szeretnék egy oldalon egy olyat megvalósítani, hogy az emberek támogatást tudjanak küldeni egy paypal számlára a bankkártyájukról. Nem vásárlást, hanem támogatást. És fogalmam sincs hogy álljak neki.
Ha valaki csinált már ilyet és tudna segíteni benne, megköszönném.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, most a szintaktikai hibát pont nem a kapcsos zárójeles megoldásra értettem.
Persze, nem feltétlenül pont a kiíratás milyenségén kell lefaragni, de ahol lehet sebességet növelni, ott sosem árt, főleg, ha a kényelmi szempontokat nem rontja (jelentősen).
Pl. lehet, hogy csúnya, de a kódomban sokszor keverem a statikus HTML-megjelenítési formákat a PHP-vel, pusztán sebességbeli megfontolásokból (bár lehet, hogy nem dob sokat, nem mértem), hirtelen példaként (alternatív szintaktikával):
<?php
// .....
foreach($valami as $key => $value) :
?>
<div>blabla sokszor: <?php echo $value;?>
................
</div>
<?php
endforeach;
?>Persze ezt csak akkor, ha nagyon muszáj (pl. nagyon sok kiírandó HTML-kód van), mert különben gány lesz a kód.
Nyilván mindent egybevéve kell a sebességen javítani, ahol lehet, de olykor apróságok is számíthatnak sok kicsi sokra megy alapon.Az, hogy a kiíratást valaki kapcsos zárójellel vagy egyéb módon csinálja, tényleg csak ízlés kérdése.
-
Inv1sus
addikt
A zoom nem a kis kép nagyítása, hanem egy nagyobb felbontású kép egy darabkája. Amit linkeltem képet, azon talán kevésbé látszik, mert nem lett olyan éles az eredeti fotó, de ha kipróbálod másikon akkor láthatod.
Azzal meg 100%-ig tisztában voltam, hogy a legnagyobb felbontású képet nem lehet letölteni. Költői kérdés, kérés volt.
-
Brown ügynök
senior tag
PHP fájl:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" >
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css" media="screen">
@import 'css.css';
</style>
<title>switch</title>
</head>
<body>
<?php require_once('switch.php'); ?>
<a href="?t=kapcsolat">Kapcsolat</a>
<span> |</span>
<a href="?t=info">Info</a>
<span> |</span>
<a href="index.php">Főoldal</a>
<p> Minden jog fentartva.</p>
</body>
</html>HTML kimenet:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu" >
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style type="text/css" media="screen">
@import 'css.css';
</style>
<title>switch</title>
</head>
<body>
<a href="?t=kapcsolat">Kapcsolat</a>
<span> |</span>
<a href="?t=info">Info</a>
<span> |</span>
<a href="index.php">Főoldal</a>
<p> Minden jog fentartva.</p>
</body>
</html>Validator szerinti hibák:
Namespace Found in non-XML Document
Ha utf-8 kódolásban: Byte-Order Mark found in UTF-8 File. (BOM nélkül nincs hiba)
Line 2, Column 61: DTD did not contain element declaration for document type name
Line 3, Column 13: there is no attribute "XMLNS"
Line 3, Column 53: there is no attribute "XML:LANG"
Line 3, Column 58: element "HTML" undefined
Line x, Column y: element "tag" undefined -
LW
őstag
Őszintén szólva most tudatlanságom tátongó gödrébe nyúltál.
- - -
http://prohardver.hu/tema/mysql_php_kerdes/friss.html#msg1849
Valaki aki MySQL pro segítsen legyen szíves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zelda Játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged