Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A következő a gond, van egy .ctp fileom, ami egy cakephp template, ebben php,javascript, és html van vegyesen...
Elején php, majd egy script amivel a tartalmat eltűntetem (content), ugyanezen script egy másik divet előtérbe hoz (check) , amiben php kód van, ha egy php változó true, akkor ezen divet (check) el szeretném rejteni, és a másik divet(content) megmutatni, ha a változó false, akkor hibaüzenet, és a (content) rejtve marad. Ugye ezzel az a problémám, hogy php kódból nem tudom hogyan kéne elrejteni/megmutatni diveket, valamint azt sem tudom, hogy abban a scriptben ahol az elején inicializáltam a változótól függően, hogy változtassam a divek láthatóságát?:S
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ritkán szoktam használni, pl hírekhez, tartalmakhoz tartozó kategória miatt. De magától a sok táblától még mindig félek. Eddig a legtöbb 15 tábla volt, hát nem örültem a végén. Nyáron valószínűleg lesz egy webshop rendszer, amiben be fogok segíteni. Na ott hát...60-70 tábla van előre láthatólag. Több nyelv, több raktár, több ország. Előre félek mi lesz ott.

De majd a legközelebbi projektben már így fogom megoldani.
Amúgy meg pont, hogy szerintem ez a sztrignes megoldás az egyszerűbb, vagy legalábbis annak tűnik. A cimkefelhő és keresés miatt is. Eddig 4 oldalon használtam ezt a megoldást, nem volt lassulás az oldalon és könnyen átlátható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Chrome
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest