Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez lehetséges, viszont általában itt nem szokott megállni egy tudomány. Egy egyszerűnek kikiáltott oldal többnyire azzal indul, hogy "csak annyi kéne, hogy ...... és semmi más", aztán majd úgyis felmerül az igény valami jobbra, szebbre, könnyebben kezelhetőre, stb... akkor meg már egy túlságosan leegyszerűsített dolog nem lesz egyszerű, amihez ráadásul nem készül annyi modul, smink (theme, template), stb.
Ezért is gondolom úgy, hogy hosszú távon is jobban járna egy népszerű és folyamatosan bővített, moduláris CMS-sel, főleg, ha még nem igazán lát bele a dolgok mélyébe.Azért ajánlottam a WordPress-t, mert többnyire ezt szokták klasszikus blogolós feladatokra ajánlani, meg többektől hallottam már, hogy a felülete tényleg kezdők számára is intuitív - a Drupal eléggé tanulós. Joomlát meg elvből nem ajánlanék senkinek, a topicban már több ízben kifejtettem, miért nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Építő/felújító topik
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest