Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez lehetséges, viszont általában itt nem szokott megállni egy tudomány. Egy egyszerűnek kikiáltott oldal többnyire azzal indul, hogy "csak annyi kéne, hogy ...... és semmi más", aztán majd úgyis felmerül az igény valami jobbra, szebbre, könnyebben kezelhetőre, stb... akkor meg már egy túlságosan leegyszerűsített dolog nem lesz egyszerű, amihez ráadásul nem készül annyi modul, smink (theme, template), stb.
Ezért is gondolom úgy, hogy hosszú távon is jobban járna egy népszerű és folyamatosan bővített, moduláris CMS-sel, főleg, ha még nem igazán lát bele a dolgok mélyébe.Azért ajánlottam a WordPress-t, mert többnyire ezt szokták klasszikus blogolós feladatokra ajánlani, meg többektől hallottam már, hogy a felülete tényleg kezdők számára is intuitív - a Drupal eléggé tanulós. Joomlát meg elvből nem ajánlanék senkinek, a topicban már több ízben kifejtettem, miért nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest