- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BullZeye #7556 üzenetére
"Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik."
Nyilván nem olyan, hogy kézzel kell beleszerkesztgetni, f@szságokat nem ajánlanék...
Úgy lenne megoldva, hogy amikor rákattintasz arra a számra, ami jelezné, hogy már láttad, elküldené az adatokat egy feldolgozó fájlnak, az meg a háttérben megcsinálná a fájlba írást, átírva a megfelelő változót, hogy azt az epizódot mondjuk már láttad. Te meg ugye ebből a fájlból olvasnál, így a megfelelő helyen látszana, hogy már láttad az epizódot, annak megfelelően jelenítené meg.Kész scriptet nem tudok rá mutatni, mert nyilván egyedi igényeid alakítják a kódot. Ha nem vágod a PHP-t, akkor így nehéz lesz (értsd: akkor nem lesz most működő megoldásod)... (hacsak nem találsz valakit, akinek van ideje megírni a kódot, igaz, ezt nem lenne olyan hosszú idő megírni)
"Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között"
Itt lenne mondjuk egy fájl, ami felelős ezért (lehet szabdalni mondjuk akár sorozatok szerint is, de minek... akkor már inkább adatbázis), abból olvasnál, abba írnál. Egyelőre elég, amíg kevés adatod van.
De mivel állításod szerint nem fogsz tudni ilyen scriptet írni, akkor csak legalább megbeszéltük, hogy elméletben sima ügy ilyet írni. -
Speeedfire
félisten
válasz
BullZeye #7556 üzenetére
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.
Pont ez a lényege, hogy a php megnyitja neked a fájlt és át is írja az adatokat.
Pl van egy olyan sor, hogy láttam, ahol 0 v. 1-es szerepel és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest