- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BullZeye #7556 üzenetére
"Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik."
Nyilván nem olyan, hogy kézzel kell beleszerkesztgetni, f@szságokat nem ajánlanék...
Úgy lenne megoldva, hogy amikor rákattintasz arra a számra, ami jelezné, hogy már láttad, elküldené az adatokat egy feldolgozó fájlnak, az meg a háttérben megcsinálná a fájlba írást, átírva a megfelelő változót, hogy azt az epizódot mondjuk már láttad. Te meg ugye ebből a fájlból olvasnál, így a megfelelő helyen látszana, hogy már láttad az epizódot, annak megfelelően jelenítené meg.Kész scriptet nem tudok rá mutatni, mert nyilván egyedi igényeid alakítják a kódot. Ha nem vágod a PHP-t, akkor így nehéz lesz (értsd: akkor nem lesz most működő megoldásod)... (hacsak nem találsz valakit, akinek van ideje megírni a kódot, igaz, ezt nem lenne olyan hosszú idő megírni)
"Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között"
Itt lenne mondjuk egy fájl, ami felelős ezért (lehet szabdalni mondjuk akár sorozatok szerint is, de minek... akkor már inkább adatbázis), abból olvasnál, abba írnál. Egyelőre elég, amíg kevés adatod van.
De mivel állításod szerint nem fogsz tudni ilyen scriptet írni, akkor csak legalább megbeszéltük, hogy elméletben sima ügy ilyet írni. -
Speeedfire
félisten
válasz
BullZeye #7556 üzenetére
Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.
Pont ez a lényege, hogy a php megnyitja neked a fájlt és át is írja az adatokat.
Pl van egy olyan sor, hogy láttam, ahol 0 v. 1-es szerepel és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged