Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz BullZeye #7556 üzenetére

"Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik."
    Nyilván nem olyan, hogy kézzel kell beleszerkesztgetni, f@szságokat nem ajánlanék... :D
    Úgy lenne megoldva, hogy amikor rákattintasz arra a számra, ami jelezné, hogy már láttad, elküldené az adatokat egy feldolgozó fájlnak, az meg a háttérben megcsinálná a fájlba írást, átírva a megfelelő változót, hogy azt az epizódot mondjuk már láttad. Te meg ugye ebből a fájlból olvasnál, így a megfelelő helyen látszana, hogy már láttad az epizódot, annak megfelelően jelenítené meg.

Kész scriptet nem tudok rá mutatni, mert nyilván egyedi igényeid alakítják a kódot. Ha nem vágod a PHP-t, akkor így nehéz lesz (értsd: akkor nem lesz most működő megoldásod)... (hacsak nem találsz valakit, akinek van ideje megírni a kódot, igaz, ezt nem lenne olyan hosszú idő megírni)

"Btw jelenleg ezt a feladatot egy 634 bájtos TXT játssza el, de mondanom sem kell mennyire gáz, ha olyan gépen nézném, amin nincs ez a TXT, vagy hogy összehangolni 2-3 gép között"
    Itt lenne mondjuk egy fájl, ami felelős ezért (lehet szabdalni mondjuk akár sorozatok szerint is, de minek... akkor már inkább adatbázis), abból olvasnál, abba írnál. Egyelőre elég, amíg kevés adatod van.
    De mivel állításod szerint nem fogsz tudni ilyen scriptet írni, akkor csak legalább megbeszéltük, hogy elméletben sima ügy ilyet írni. :D

• Speeedfire

félisten

válasz BullZeye #7556 üzenetére

Na meg ez, ha jól sejtem olyan, hogy megnyitja a TXT-t online, és ott szerkeszthetem, és nem olyan, hogy rákattolok, és elszíneződik.
    Pont ez a lényege, hogy a php megnyitja neked a fájlt és át is írja az adatokat.
    Pl van egy olyan sor, hogy láttam, ahol 0 v. 1-es szerepel és kész. :)

Új hozzászólás Aktív témák