Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fokszmulder
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elmondom mire kellett volna,van egy ilyen neptun rendszerünk amiben bent vannak a vizsgák,jegyek stb.Na már most anyám úgy is megakarja nézni év végén stb,azért gondoltam azt hogy lementem printscrenel ps-el átszerkeztem felteszem egy ftpre és azt mutatom meg.De közben sikerült megoldanom.Lementettem firefoxal az oldalt és a html kódban az elégtelent simán átirtam közepesre
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom. -
Gyick
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
upsz nem ide akartam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom.