Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz
Sk8erPeter #6771 üzenetére
upsz nem ide akartam.. -
Gyick
őstag
Üdv!
Lenne egy baromi egyszerű kérdésem.Hogy lehet egy adatbáziból konkrétan egy rekordra hivatkozni phpben?
Annyi az adatbazis hogy:
id:1 a tábla neve:azon
nev:xy
jelszo:111ebből szeretném az xy-t lekérni és letárolni egy változoban majd a változót kiiratni.
<? $sql = mysql_query("SELECT 'nev' FROM `azon` WHERE ('id'=1) "); ?>
<?print ($sql); ?>Ez biztos nagyon egyszerű dolog,próbáltam többféle képen de nem akarja az igazságot
-
Gyick
őstag
Az apache amugy fut normalisan win7 64bit alatt?l
-
Gyick
őstag
válasz
Speeedfire #6223 üzenetére
$parancs = "INSERT INTO belepes (nev,jelszo) VALUE ('$_POST['nev']','$_POST['jelszo']')";
Most ebben a sorban jelez hibát dreamweaver de nem tudom mi lehet az.. -
Gyick
őstag
Sziasztok!
Kérdesem lenne!Még csak most ismerkedek a phpvel,de van egy dolog ami az istennek sem akar müködni.a php kód
<?
$kapcsolat = mysql_connect("localhost","proba","123");
mysql_select_db("sajatoldalam",$kapcsolat);
$parancs = "INSER INTO belepes (nev,jelszo) VALUE ('&nev','&jelszo')";
mysql_query($parancs,$kapcsolat);
mysql_close($kapcsolat)
header("location: belepeselfogad.php");
?>a html egy része
<form action="hozzaad.php" method="post">
<table width="146">
<tr>
<td width="30">Neved:</td>
<td width="98"><input type="text" name="nev" class="formInputField" size="12" maxlength="16" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Jelszó</td>
<td><input type="password" name="jelszo" class="formInputField" size="10" maxlength="8" /></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><br /><input type="submit" name="regisztracio" value="Regisztráció" class="gomb" /></td>
</tr>
</table>
</form>Szóval ha jól értelmezem akkor amit beirok és rákkattintok a submit gombra akkor amit beirtam annak bele kellene iródnia a létre hozott adatbázisba ill a táblába.De egyszerüen nem jelenik meg ott.Mi lehet a gond?Próbáltam legújabb wamp-al meg egy régebbi Appserv-el is.Amúgy ez ilyen oktatóleirásból van szal müködnie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest