Új hozzászólás Aktív témák
-
Fokszmulder
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #6774 üzenetére
Amúgy 1 tárgyam nem lett meg a 12-ből,csak anyám ilyen izé nem érti meg hogy teljesen mindegy melyik félévben csinálom meg,de nem akarom félévig ezt hallgatni.semmi retorzió nem lenne egyébként.
-
Fokszmulder
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #6771 üzenetére
Elmondom mire kellett volna,van egy ilyen neptun rendszerünk amiben bent vannak a vizsgák,jegyek stb.Na már most anyám úgy is megakarja nézni év végén stb,azért gondoltam azt hogy lementem printscrenel ps-el átszerkeztem felteszem egy ftpre és azt mutatom meg.De közben sikerült megoldanom.Lementettem firefoxal az oldalt és a html kódban az elégtelent simán átirtam közepesre
Van egy ilyen pipa utánna hogy teljesitett tárgy azt is sikerült megtalálni megátirni a kép elérését.Mondjuk az oldal lementése nem lett vmi teljes mert 1-2 kép hiányzik róla stb de majd azt dreamweaverrel megoldom.
-
Fokszmulder
csendes tag
Hi!
Azt hogy lehetne megoldani(ha egyáltalán meg lehet),hogy felmásolok egy képet ftp-re,megnyitom a böngészővel,és a a böngésző cimsorában ne jelenjen meg a .jpg.
Fontos lenne plz válaszoljatok ha tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged