- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt eddig is értettem...
De talán nem ártana, ha valami konkrétumot is írnál, hogy mik az eddigi elképzeléseid, milyen struktúrával alakítottad ki az adattáblákat a feladathoz, és ehhez hasonlók... Most én is írhatok "darab kódokat", amik hirtelen bevillannak, de azzal nem biztos, hogy előrébb jutsz, mert nem kötődik konkrétan a Te elképzelésedhez/kódodhoz/adatbázisodhoz...
$mai_nap = /* a mai nap */;
$allatnev = 'Pistike';
$res = mysql_query("SELECT DISTINCT allatnev, datum, allapot FROM allat_tabla WHERE datum='$mai_nap' AND allatnev='$allatnev' ;")
or die ("Nem lehet lekérni az adatot a MySQL-táblából.<br />Hiba: ". mysql_errno() . ":". mysql_error() ."<br />");
$res = mysql_fetch_assoc($query); //valszeg csak egy sor lesz, nem kell ciklus...
if( $res['allapot']=='megetetve' )
echo 'Már kapott kaját!';
else
echo 'Adj neki zabálni! :-)';Ez csak hirtelen ötlet, csak szemléltetésképp...
És a megetetést sem tudom, hogy oldod meg, ha formmal, akkor lehetne ez alapján egy letárolás...
if( isset($_POST['kaja']) )
//adatbázisba letárolás
;És így tovább.
Bocs, hogy segíteni próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Társasjáték topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest