Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PLC programozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt eddig is értettem...
De talán nem ártana, ha valami konkrétumot is írnál, hogy mik az eddigi elképzeléseid, milyen struktúrával alakítottad ki az adattáblákat a feladathoz, és ehhez hasonlók... Most én is írhatok "darab kódokat", amik hirtelen bevillannak, de azzal nem biztos, hogy előrébb jutsz, mert nem kötődik konkrétan a Te elképzelésedhez/kódodhoz/adatbázisodhoz...
$mai_nap = /* a mai nap */;
$allatnev = 'Pistike';
$res = mysql_query("SELECT DISTINCT allatnev, datum, allapot FROM allat_tabla WHERE datum='$mai_nap' AND allatnev='$allatnev' ;")
or die ("Nem lehet lekérni az adatot a MySQL-táblából.<br />Hiba: ". mysql_errno() . ":". mysql_error() ."<br />");
$res = mysql_fetch_assoc($query); //valszeg csak egy sor lesz, nem kell ciklus...
if( $res['allapot']=='megetetve' )
echo 'Már kapott kaját!';
else
echo 'Adj neki zabálni! :-)';Ez csak hirtelen ötlet, csak szemléltetésképp...
És a megetetést sem tudom, hogy oldod meg, ha formmal, akkor lehetne ez alapján egy letárolás...
if( isset($_POST['kaja']) )
//adatbázisba letárolás
;És így tovább.
Bocs, hogy segíteni próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Byski Áramláskijelző.
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De talán nem ártana, ha valami konkrétumot is írnál, hogy mik az eddigi elképzeléseid, milyen struktúrával alakítottad ki az adattáblákat a feladathoz, és ehhez hasonlók... Most én is írhatok "darab kódokat", amik hirtelen bevillannak, de azzal nem biztos, hogy előrébb jutsz, mert nem kötődik konkrétan a Te elképzelésedhez/kódodhoz/adatbázisodhoz...