- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21651 üzenetére
De miért Youtube-on meg random oldalakon nézelődsz? Ott a php.net hivatalos doksija. Nézd meg, hogy mit ír!
Windows users must enable php_sqlite3.dll in order to use this extension. This DLL is included with Windows distributions of PHP.
Azaz, nem kell letölteni semmit sehonnan sem.
Én most kipróbáltam, két dolgot kellett csak átírnom a php.ini-ben. Azextension=sqlite3
sor elől kivettem a pontosvesszőt (látom, ezt te is megcsináltad), utána ráprobáltam, de kiírta, hogy nem találja a megadott modult (és hogy ő a C:\php\ext\sqlite mappában kereste). Utána megpróbáltam átírni azsqlite3.extension_dir
beállítást átírni, de ez sem segített, továbbra is azt írta ki, hogy a megadott modul nem található.
Aztán megnéztem, hogy a php_sqlite3.dll, amit a hivatalos dokumentáció ír, hol van. Ez nálam aD:\php8.3.2\ext
mappában van.
Aztán rákerestem a php.ini-ben arra, hogy "extension", és találtam egy ilyen beállítást, hogy extension_dir. Ide beírtam, hogy "D:\php8.3.2\ext", és onnantól fogva megy az SQLite, ennyi.Te is írd át a php.ini-ben az extension_dir változódat arra a mappára, ahol vannak az extensionök, és menni fog.
Tanulj meg kicsit célirányosabban keresni, és először mindig a hivatalos dokumentációt nézegesd, ne Youtube-ról meg random oldalakról szedd az infót! -
válasz
lanszelot #21651 üzenetére
MI a a php verzio?
As of PHP 7.4.0 » libsqlite ≥ 3.7.4 is required. Formerly, the bundled libsqlite could have been used instead.plusz:
Note: Additional setup on Windows as of PHP 7.4.0
In order for this extension to work, there are DLL files that must be available to the Windows system PATH. For information on how to do this, see the FAQ entitled "How do I add my PHP directory to the PATH on Windows". Although copying DLL files from the PHP folder into the Windows system directory also works (because the system directory is by default in the system's PATH), this is not recommended. This extension requires the following files to be in the PATH: libsqlite3.dll.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest