Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib
üzenetére
A tippet köszönöm. Egyenlőre nem sikeredik eligazodnom rajta, mit kínálnak. Nyers vashoz vagyok szokva, a git deploy-t még nem használtam. Dockert se. Reklám blogokat találok róla, de azokkal nem sokra megyek.
Valami gyakorlati érzékkel megáldott szájbarágós blog lenne jó, hogyan megy egy "kitelepítés". Lépésről lépésre. Vagyok win 10-es gépen, felraktam rá wamp csomagot. Apache, php, mysql használatban vannak. Az app init-jéhez a db motoron létre kellett hozni a db-t: egy szem script van, ami lefut phpmyadmin konzolján, és létrehoz mindent egészben. (Ofc a db-nek írhatónak kell lennie, folyamatosan írási / átírási műveletek érkeznek majd.) Az apache www mappája alá bemásolok file-okat, a website azzal telepítve van. És fut az app helyi gépen. Hogyan néznek ki mindezek a telepítési lépések a heroku tárhelyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi