- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21120 üzenetére
A tippet köszönöm. Egyenlőre nem sikeredik eligazodnom rajta, mit kínálnak. Nyers vashoz vagyok szokva, a git deploy-t még nem használtam. Dockert se. Reklám blogokat találok róla, de azokkal nem sokra megyek.
Valami gyakorlati érzékkel megáldott szájbarágós blog lenne jó, hogyan megy egy "kitelepítés". Lépésről lépésre. Vagyok win 10-es gépen, felraktam rá wamp csomagot. Apache, php, mysql használatban vannak. Az app init-jéhez a db motoron létre kellett hozni a db-t: egy szem script van, ami lefut phpmyadmin konzolján, és létrehoz mindent egészben. (Ofc a db-nek írhatónak kell lennie, folyamatosan írási / átírási műveletek érkeznek majd.) Az apache www mappája alá bemásolok file-okat, a website azzal telepítve van. És fut az app helyi gépen. Hogyan néznek ki mindezek a telepítési lépések a heroku tárhelyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest