- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Samsung LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21120 üzenetére
A tippet köszönöm. Egyenlőre nem sikeredik eligazodnom rajta, mit kínálnak. Nyers vashoz vagyok szokva, a git deploy-t még nem használtam. Dockert se. Reklám blogokat találok róla, de azokkal nem sokra megyek.
Valami gyakorlati érzékkel megáldott szájbarágós blog lenne jó, hogyan megy egy "kitelepítés". Lépésről lépésre. Vagyok win 10-es gépen, felraktam rá wamp csomagot. Apache, php, mysql használatban vannak. Az app init-jéhez a db motoron létre kellett hozni a db-t: egy szem script van, ami lefut phpmyadmin konzolján, és létrehoz mindent egészben. (Ofc a db-nek írhatónak kell lennie, folyamatosan írási / átírási műveletek érkeznek majd.) Az apache www mappája alá bemásolok file-okat, a website azzal telepítve van. És fut az app helyi gépen. Hogyan néznek ki mindezek a telepítési lépések a heroku tárhelyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged