- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
válasz
radi8tor #20176 üzenetére
Nezd meg, h az a $this->config az valoban ez a class e: https://github.com/opencart/opencart/blob/master/upload/system/engine/config.php
Ha igen, akkor a has() methoddal ra tudsz vizsgalni:
$banned_cats = $this->config->has('full_product_path_categories')
? $this->config->get('full_product_path_categories')
: [];
-
válasz
radi8tor #20176 üzenetére
Értem.
Viszont ezzel azt kockáztazod, hogy jövőre darabjaira hullik a rendszer amikor a szervert 7.4re frissíted.PHP verziók életciklusa: [link]
A 7.3 támogatása kicsit több mint 1 hónap múlva megszűnik, és csak biztonsági frissítéseket fog kapni még egy évig.
Tehát legkésőbb jövő ilyenkor lesz egy nagyon erős fejfájásod a 7.4 miatt.
Ha nem lehet frissíteni a frameworkot ami a te esetedben az OpenCart akkor fennáll a veszélye, hogy a 7.4-en még jobban széthullik, és még többet kell majd hackelned.
Ha van ráhatásod a szervere, akkor egyenesen 7.4-re frissítenék. Ha nincs, akkor részvétem az üzemeltetőd miatt aki a support vége előtt 1 hónappal aktiválja a verziót.
Az már csak hab a tortán, hogy a korábbi 7.1-hez már 1 éve biztonsági frissítés sem volt, és az aktív támogatása is lejárt 2 éve.Ezzel a sebességgel a 7.4-es problémák is majd csak 2 év múlva fognak előjönni. Ha addig meg nem hackelik a rendszered egy OpenCart vagy PHP rés kihasználásával.
Tartsd szárazon a puskaport és legalább adatbázis mentésed legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest