Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az most már benne van
. Furcsa így visszanézve mit össze szenvedek vele, ilyenkor meg már tök egyértelmű ... 
Amúgy ha már itt vagyok akkor megkérdezem : Ugye a user mikor regel, akkor létrehozok neki egy mappát. A mappa neve a user id-ja lesz (adatbázisban lévő,auto increment, nem user input) . Azt meg tudom csinálni, hogy ha valaki ugye beírja, hogy www.example.com/Userneve akkor a .htaccess filet módosítva a link annak ellenére, hogy id szerint van a könyvtár betölti az oldalt? Vagy PHP-vel oldjak meg egy redirectet úgy, hogyha valós usernevet írnak be akkor azt a profilt töltse be (ugye ehhez az adatbázisba be kéne nézni)? (ez jobban hangzik, csak elsőre kicsit erőforrás igényes, de lehet csak paranoiás vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Furcsa így visszanézve mit össze szenvedek vele, ilyenkor meg már tök egyértelmű ...