- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
RootRulez #10028 üzenetére
mobalnak teljesen igaza van, a Newhosting is egy rakás szar, de főleg az úgynevezett "supportjuk" botrány, meg az, hogy néha a szerver gyors, néha meg iszonyatosan lassú, vagy egyszerűen nem elérhető az oldal (pedig az állítólagos rendelkezésre állási idő náluk valami 98%, plusz ezt írják: "Kizárólag kiváló minőségű IBM eszközökkel biztosítjuk a szinte állandónak mondható rendelkezésre állást, valamint folyamatos felügyelettel csökkentjük az esetleges meghibásodások számát." - hahaha
Amikor jeleztem a problémákat, akkor a supportos csávó kijelentette, hogy ha nem tetszik, akkor válasszak más szolgáltatót. Ezt nevezem jó hozzáállásnak!
Drupal futtatására is valóban alkalmatlan (próbáltam).Egy nagy előnye van, hogy a 3 GB-os tárhelyméret ellenére ingyenes.
Úgy emlékeztem, hogy át lehetett irányítani más domainről is a névszervert, igazából csak emiatt javasoltam kezdetnek, átmeneti megoldásnak, de ezek szerint tévedtem, ahogy írod, csak náluk regelt domainhez lehet tárhelyet rendelni (mondjuk ez végül is érthető a tárhelyért cserébe).
Szóval akkor a Newhosting nem téma.Abban is egyetértek moballal, hogy a Tárhelypark viszont már egészen más kategória, pozitív értelemben. Jó a support (csetelni is lehet velük, és tök normálisan és gyorsan reagálnak a problémákra), az oldal rendelkezésre állása kifogástalan eddigi tapasztalataim alapján, meg a sebességgel sincs probléma, korrekt cpaneles admin-felület van, plusz nem drágák.
Ha úgyis magyar a célközönséged, akkor őket mindenképp tudom ajánlani.Ha 200 MB felett vagy, akkor sajnos tényleg csak a 3900 Ft-os, 1 GB-os csomag marad, és akkor már (3900 Ft [tárhely]+1200 Ft [domain] =) 5100 Ft-nál vagy, az havonta 425 Ft.
Szerintem az sem vészes.De persze nem akarlak rábeszélni, csak én már annyira megcsömörlöttem az ilyen UW-s, ATW-s, FW-s tárhelyektől, annyi korlátot állítanak, meg extra szívást, hogy inkább másnak is mást ajánlok (minőséget).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest