Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Entrecampos #9141 üzenetére
Bocs, de nem publikus.
A lényege, hogy sok checkbox van, select és intervallum mező, amiket valahogy fel kell dolgozni a php-val. Illetve nagyon sok nem is így van elmentve az adatbázisban.
Gondolok itt olyanra, hogy ha ki van választva egy checkbox akkor az adatbázisban több lehetőség is lehet.
A selectnél egyértelmű, hogy csak azok a lehetőségek vannak rá, amik az adatbázisban is fellelhetők.
Így csak ezt találtam járható útnak.
Nem tudom, hogy most mennyivel lenne gyorsabb az is_array helyett ha azt mondnám neki, hogy if(kb 50 elem felsorolása).
Localhost alatt gyors, nem tudom mekkora terhelése lesz a rendszernek így...de...
Lacces: Szerintem nem, ha már nagyon váltani akarsz akkor inkább már a synfony szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hővezető paszták
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest