Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- PLC programozás
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Entrecampos
üzenetére
Bocs, de nem publikus.
A lényege, hogy sok checkbox van, select és intervallum mező, amiket valahogy fel kell dolgozni a php-val. Illetve nagyon sok nem is így van elmentve az adatbázisban.
Gondolok itt olyanra, hogy ha ki van választva egy checkbox akkor az adatbázisban több lehetőség is lehet.
A selectnél egyértelmű, hogy csak azok a lehetőségek vannak rá, amik az adatbázisban is fellelhetők.
Így csak ezt találtam járható útnak.
Nem tudom, hogy most mennyivel lenne gyorsabb az is_array helyett ha azt mondnám neki, hogy if(kb 50 elem felsorolása).
Localhost alatt gyors, nem tudom mekkora terhelése lesz a rendszernek így...de...
Lacces: Szerintem nem, ha már nagyon váltani akarsz akkor inkább már a synfony szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest