Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- ASUS notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
A böngésző azért az alapötlet, mivel az emberek látatlanban nem szoktak szeretni letölteni egy bármit a gépükre, viszont ha böngészőből kapásból minden nélkül játszható, azt már szívesebben próbálják ki.
A másik meg hogy nem RPG-t tervezek, hanem RTS-t, esetleg rövid körökre osztott változatot, ami azért lassabban "mozog" mint az emberi reflexek... és igen, épp ezért mondtam hogy már így belegondolva is biztosan baromi gépigényes, ezért is szeretném a lehető legprimitívebb módon megoldani a dolgokat, hogy minél kevésbé terheljem a szervert. Ha meg már összejönne valóban a 100ezres nagyságrend, akkor remélhetőleg telne is 25 millás szerverekre

Nem ismerem a Nadirim-ot, de meg fogom nézni, egyébként hasonlóra gondoltam én is, hogy böngészőből, esetleg valami kisebb addonnal, vagy választási lehetőséggel, hogy aki gyorsabban futó játékot akar, az letölthet valami kieget, és így az ő gépén mennének végbe a gépigényesebb folyamatok (esetleg másokéi is, hehehe
) és csak a végeredményt küldené meg a szervernek, ami feldolgozná (de ennek a pontos menetét nem ismerem, tényleg nagyon nagyon kezdő vagyok, vagy még az sem a témában).Csorba: a JAVA-val fenntartásaim vannak... pl mobilok közül sokkal nem kompatibilis, hosszú rémisztő betöltési-időket látok magam előtt, plusz azzal kapcsolatban sincsen semmilyen programozási tapasztalatom... de egyébként én is gondoltam rá, csak ismerőseim/ tanáraim sem nagyon tudták ajánlani ilyen célokra (egyik suliban multimédia fejlesztést tanulok, ott pl óva intettek tőle honlapszervezésnél a "7 másodperces szabály miatt")
szerk.: úgy látom ez a nadirim valami MMORPG, én nem igazán ilyenre gondoltam, inkább MMORTS... mint mondjuk.... a panzer general II, hasonló "színvonalon" csak nem kettő hanem 100ezer felhasználóra (és más egyéb, de sokkal kevésbé "terhelő" modullal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és csak a végeredményt küldené meg a szervernek, ami feldolgozná (de ennek a pontos menetét nem ismerem, tényleg nagyon nagyon kezdő vagyok, vagy még az sem a témában).