Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És én ennek hol mondtam ellent?
Ezt írtam, idézem még egyszer: "Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat"Az továbbra is alapvető különbség marad, hogy míg az absztrakt osztályban definiálhatsz függvényeket, addig az interfészekben nem, ott csak kötelezően előírod, hogy a leszármazottak mit valósítsanak meg...
És igen, tulajdonképpen ahogy írod is, a csupa absztrakt függvényt tartalmazó osztály egyenértékű lehet az interfésszel, de nyilván C#-ban és Java-ban sem véletlenül létezik a két különböző stuktúra.
Tulajdonképpen most nem is vitatkozunk, csupán kiegészítgetjük egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest