Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
(szuperglobálok folyt.)
Közben gyakorlatban is bevetettem, vagyis tettem egy próbát a megálmodott szuperglobál osztálypéldányokkal és egy-két anomália és kérdés nem hagy nyugodni.
Ha csinálok egy ilyet: $_COOKIE = new Superglobal($_COOKIE); És setcookie-val átírok egy sütit, akkor a példányosított objektum nem változik, viszont az alap szuperglobál tömb változna. (Na ez pl. be is tett a sessionkezelésnek)
Ha csinálok egy másik osztályt, ami örökli a superglobal osztály tagjait és kiegészítem egy Set([...]) függvényt, akkor meg eljárással paraméterezni a setcookie([...])-t sztem kicsit barbár dolog, de átírná az objektumban lévő tömb értékét is a sütik mellett.
Ha egy idegen kód használná ezeket a tömböket (egy megírt osztály pl.), nem tudja, mert osztályok példányává alakítom őket. Ha meghagyom őket és új globális objektumokat hozok létre, akkor meg mindent kétszer tárolok.
Késő van, remélem azért érthetően összeraktam.
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest