- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
(szuperglobálok folyt.)
Közben gyakorlatban is bevetettem, vagyis tettem egy próbát a megálmodott szuperglobál osztálypéldányokkal és egy-két anomália és kérdés nem hagy nyugodni.
Ha csinálok egy ilyet: $_COOKIE = new Superglobal($_COOKIE); És setcookie-val átírok egy sütit, akkor a példányosított objektum nem változik, viszont az alap szuperglobál tömb változna. (Na ez pl. be is tett a sessionkezelésnek)
Ha csinálok egy másik osztályt, ami örökli a superglobal osztály tagjait és kiegészítem egy Set([...]) függvényt, akkor meg eljárással paraméterezni a setcookie([...])-t sztem kicsit barbár dolog, de átírná az objektumban lévő tömb értékét is a sütik mellett.
Ha egy idegen kód használná ezeket a tömböket (egy megírt osztály pl.), nem tudja, mert osztályok példányává alakítom őket. Ha meghagyom őket és új globális objektumokat hozok létre, akkor meg mindent kétszer tárolok.
Késő van, remélem azért érthetően összeraktam.
üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest