- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
én úgytudom, hogy ehhez olyan tárhelyre van szükség, amin van időzített PHP futtatás, és ilyen ingyenes tárhelyről nem tudok
ez olyan, hogy beállítod mely fájlokat, milyen dőközönként futtassa le, pl nekem van ilyen az oldalamon ami a dataglobe-on van, igaz ezt még nem próbáltam ki rajta
gondolom ez valami szerveren lévő progit fttat le, ami lefuttatja a php fájlt.mod: Akcept 10 mp
egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- YouTube
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- VR topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!