Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
én úgytudom, hogy ehhez olyan tárhelyre van szükség, amin van időzített PHP futtatás, és ilyen ingyenes tárhelyről nem tudok
ez olyan, hogy beállítod mely fájlokat, milyen dőközönként futtassa le, pl nekem van ilyen az oldalamon ami a dataglobe-on van, igaz ezt még nem próbáltam ki rajta
gondolom ez valami szerveren lévő progit fttat le, ami lefuttatja a php fájlt.mod: Akcept 10 mp
egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!