- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Tele von Zsinór #5822 üzenetére
1. Akkor melyik topicba írjak ilyen kérdéseket?
Nekem a style meg minden egyéb (köztük a tartalom is: linkek, szöveg, dátum...stb.) az index.php-ban van. Nem tudom, hogy szokták ezt csinálni, nekem így van és eddig még működik.
2. Nekem nincs semmi féle szerver, meg kliens oldal. Nincs ilyen bejelentkező funkció sem, hogy adminként tudjam módosítni a tartalmat. Ezekhez még nem értek. Frissíteni egyelőre úgy szoktam a tartalmat, hogy mindig letöltöm az index.php-t, szerkesztem és vissza töltöm ftp-n.
Van egy dátum script az index.php-ban, és azt szeretném, hogy a banneron! legyen rajta. Mert jelenleg a banner mögött van, és csak akkor látom, ha teszek <BR>-rel sortöréseket (ilyenkor a banner alá kerül)
3. Köszi majd kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest