Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Van ftp, van sablon, wordpress feltelepítve, minden működik. Egy már meglévő oldalt szeretnék lemásolni, majd a saját száj ízem szerint alakítani. El is kezdtem lemásolni ezt az oldalt, azonban problémákba ütköztem: a dolgok nagy részét be lehet állítani a wordpress felületén, azonban a lemásolni kívánt oldal forráskódjából kiderül, hogy ott manuálisan lett beleszerkesztve a kódba, és itt sajnos meg is akadtam, mivel nem tudom erre hol van lehetőség. Oké, hogy van editor részleg, azonban az csak a php sablont tartalmazza, és sajnos nem találok sehol olyan fájlt, ami tartalmazná az oldalam forráskódját és amibe szimplán bele lehetne piszkálni és átírni dolgokat.
Nem lenne nagy dolgokról szó, tényleg csak néhány dolgot szeretnék beállítani, ehhez kérném valami hozzáértő, segítőkész illető segítségét. MSN-en vagy Skype-on ha valaki tudna segíteni pár kérdésben, azt nagyon-nagyon megköszönném, mert míg ezt nem tudom megoldani, addig nem tudok haladni tovább a dologgal.
Kérem segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest