Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Majdnem ugyanazt csináltam én is, csak te kevesebb sorral.
biztonság témával kapcsolatban:
ez a cikket olvastama login és a reg oldalon már használtam a md5() és addslashes() függvényeket a többin még eddig nem
ha jól értem adatbázis feltöltéskor ezt mindig oda kell írni a változó elé:
mysql_real_escape_string($_POST['ertek'])De nem lehet ezt már egyből ellenőrzéskor megnézni?
ugye a függvény annyit tesz, hogy kiescapeli a ' és " jeleket
ellenőrzéskor csinálok egy ilyet?if (strlen($_POST['ertek']) !== srtlen(mysql_real_escape_string($['ertek'])))
echo 'ne csalj !';vagy hülyeséget írok már megint?
melyiket mikor és hol érdemes használni?
illetve, ebben a sorban mi lehet a hiba?
(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT url FROM linkek_tartalom WHERE (url LIKE '%($_POST['url'])%') ")) > 0)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest