Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór #4788 üzenetére
a csatlakozás adatai mint pl adatbázis neve, server címe stb
egy config fájlban van benne (ami includolva van), de csak ennyit tartalmaz, az adatbázis csatlakozást azt a fájlban végzem elennek a require_once-nak meg utána nézek, hogy is működik pontosan
Sk8erPeter: fentebb írtam, hogy hol a hiba és mire panaszkodikmásik kérdés: van egy oldal amibe egy adatbázis táblájából kinyerem az adatokat, konkrétan egy adatot ami egy kategoria név, ebből több is van
azt szeretném megoldani (ezt már korábban kérdeztem, csak még mindig nem tiszta), hogy ha a listázott kategoria nevére kattintok akkor azokat az adatokat listázza a tartalom táblából ahol a kategoria nevek megegyeznek a listázott névvel
nem tudom mennyire voltam érthető
valahogy nem tudok rájönni, ha jól sejtem akkor gettel kellene megadni h melyik kategoriáról van szó és egy különálló php fájlt kellene csinálni ahol megcsinálni az adatbázis lekérdezést a gettel átadott paraméterrel
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest