Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór #4788 üzenetére
a csatlakozás adatai mint pl adatbázis neve, server címe stb
egy config fájlban van benne (ami includolva van), de csak ennyit tartalmaz, az adatbázis csatlakozást azt a fájlban végzem elennek a require_once-nak meg utána nézek, hogy is működik pontosan
Sk8erPeter: fentebb írtam, hogy hol a hiba és mire panaszkodikmásik kérdés: van egy oldal amibe egy adatbázis táblájából kinyerem az adatokat, konkrétan egy adatot ami egy kategoria név, ebből több is van
azt szeretném megoldani (ezt már korábban kérdeztem, csak még mindig nem tiszta), hogy ha a listázott kategoria nevére kattintok akkor azokat az adatokat listázza a tartalom táblából ahol a kategoria nevek megegyeznek a listázott névvel
nem tudom mennyire voltam érthető
valahogy nem tudok rájönni, ha jól sejtem akkor gettel kellene megadni h melyik kategoriáról van szó és egy különálló php fájlt kellene csinálni ahol megcsinálni az adatbázis lekérdezést a gettel átadott paraméterrel
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest