Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, ez alapján már meg tudom csinálni!
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!(#3597) 1ed: neked is many thanx, hogy megnézted!
Majd holnap még jelzek a próbálkozásaimról, most már a holnapi mérés laborra kell tanulnom.
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A mai naptól végre elérhető lesz az Escape from Tarkov végső kiadása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Holnap meg is csinálom. Szerintem az egész próbálgatása nem lesz több 20 percnél.
Köszi a segítséget!
A Zend_mailt ezen az oldalon nem tartom érdemesnek használni, mert így is csupán "önszorgalomból" raktam bele az oldalba az "Elérhetőségek" részhez, hogy ha valaki nagyon akarja, el tudja érni őket. Előreláthatólag nem lesz rajta nagy forgalom. Ezért szeretném minél jobban leegyszerűsíteni a dolgot, ez működik, legfeljebb ékezetek nélkül lesz, ha mégse sikerülne megoldani.