Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''emlékszem, jópár hónapja volt itt a topikban egy arc aki php-ban akart valamilyen oop-s webes keretrendszert készíteni, hogy meggyorsítsa a munkát, és azt találta ki, hogy minden html tag-nek külön osztályt ír. ez tipikusan olyan eset, amikor tudja az illető, hogy hogyan kell osztályokkal dolgozni, csak arról nincs fogalma, hogy tulajdonképpen mire is jó az oop és hogyan érdemes alkalmazni. na pl. ezért kell c++-ban kezdeni ezt, nem pedig php-ban.''
- ezt kikerem magamnak. Elkeszitettem a keretrendszert, egyik munkamban hasznaltam is: [link]
Az OOP-t pedig nem php-ban tanultam, hanem C++ -ban, valamint Java-ban, ezen kivul pedig hasznaltam meg Smalltalkban, C#-ban.
Teljesen tisztaban vagyok, mi az az OOP, alkalmazni is tudom. A PHP-ben talan azert hasznaltam a megszokottol kicsit maskepp, mert teljesen mas dolog PHP-ben meg mondjuk Javaban objektumorientaltan gondolkodni es programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS DUAL GeForce RTX 5060 8G OC
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Ubiquiti UniFi Switch Flex 2.5G 8 PoE + 210W tápegység
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest