Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''emlékszem, jópár hónapja volt itt a topikban egy arc aki php-ban akart valamilyen oop-s webes keretrendszert készíteni, hogy meggyorsítsa a munkát, és azt találta ki, hogy minden html tag-nek külön osztályt ír. ez tipikusan olyan eset, amikor tudja az illető, hogy hogyan kell osztályokkal dolgozni, csak arról nincs fogalma, hogy tulajdonképpen mire is jó az oop és hogyan érdemes alkalmazni. na pl. ezért kell c++-ban kezdeni ezt, nem pedig php-ban.''
- ezt kikerem magamnak. Elkeszitettem a keretrendszert, egyik munkamban hasznaltam is: [link]
Az OOP-t pedig nem php-ban tanultam, hanem C++ -ban, valamint Java-ban, ezen kivul pedig hasznaltam meg Smalltalkban, C#-ban.
Teljesen tisztaban vagyok, mi az az OOP, alkalmazni is tudom. A PHP-ben talan azert hasznaltam a megszokottol kicsit maskepp, mert teljesen mas dolog PHP-ben meg mondjuk Javaban objektumorientaltan gondolkodni es programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest