Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #3317 üzenetére
Ez a része működik, átlátható, de F5-ös frissítésnél a legtöbb böngésző (Opera 9.64 pl. NEM) megkérdezi, ismét el szeretnénk-e küldeni a POST adatokat. És az elég gáz, ha még egyszer feltölti az adatbázist ugyanazokkal az adatokkal. Ezért is ajánlotta lezso6 a SESSION-ös trükköt. De az gond, hogy nem unsettelem sehol ezt a SESSION-be eltárolt értéket, pedig azt kéne, csak nem tudom, hol.
Nem biztos, hogy teljesen átlátom a dolgot, de ha jól értem, itt egy egyszerű képfeltöltésről van szó, járulékos adatokkal, és az bonyolítja meg a helyzetet, hogy előnézeti képet is akarsz a felhasználónak produkálni. Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy feltöltésnél létrehozok egy átmeneti adatbázis rekordot, amit véglegesítek, ha minden jó, és a felhasználó is leokézza. Ha Mégsem-et nyom,akkor törlök mindent. Másik megoldás, hogy jóváhagyásig sessionben tárolod az adatokat. Ennek tkp. nincs sok köze ahhoz, hogy hogyan strukturálod a kódodat, ez technikai kérdés. POST után ha az adatokat feldogozod, csinálni kell egy átirányítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest