Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisstibor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek csinalni egy egyszeru kis oldalt amilyen volt regen az elvira.hu illetve amilyen a www.miserend.hu oldal...Ez utobbi egy szentmise kereso script meg lehet adni neki, hogy mikor, hol, milyen nyelve stb. lesznek misek. Mivel nem vagyok profi php-es igy probaltam kesz scriptet keresni par oldalon de nem igazan tudom behatarolni, hogy milyen kategoriaba keresem egyaltalan...Esetleg ha valaki tudna valami hasonlo kiegeszitot joomla vagy e107 ala az is jo lenne...Igazabol barmilyen segitseg jol jonne. Esetleg megprobalhatnam 0-rol megcsinalni az egeszet.. Koszonok elore barmilyenemu segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest