Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisstibor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek csinalni egy egyszeru kis oldalt amilyen volt regen az elvira.hu illetve amilyen a www.miserend.hu oldal...Ez utobbi egy szentmise kereso script meg lehet adni neki, hogy mikor, hol, milyen nyelve stb. lesznek misek. Mivel nem vagyok profi php-es igy probaltam kesz scriptet keresni par oldalon de nem igazan tudom behatarolni, hogy milyen kategoriaba keresem egyaltalan...Esetleg ha valaki tudna valami hasonlo kiegeszitot joomla vagy e107 ala az is jo lenne...Igazabol barmilyen segitseg jol jonne. Esetleg megprobalhatnam 0-rol megcsinalni az egeszet.. Koszonok elore barmilyenemu segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest