- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mármint hogy ne legyen paraméterezés? Vagy nem értem. Pont a paraméterezés lenne a lényeg, mert így ha valahogy az egyik érték helyére bejuttatnak egy kártékony kódrészletet, akkor bajban leszek. (a pár hozzászólással ezelőtt tárgyalt SQL injection-támadhatóság)
Azt látom itt problémának, hogy ugye mivel dinamikusan változik a változók száma, nem tudom ráhúzni a sémát, és simán beírni, hogy
$stmt = $mysqli->prepare("... WHERE id NOT IN (?,?,?)");
$stmt->bind_param('iii', 0,1,2);
(vagy változókkal, most mindegy, csak példa)És így ha valamelyik érték helyett bekerül egy "rossz kód", akkor általa támadva lehetek.
Ugye erre lenne védelem a paraméterezés, csak mivel változó, hogy mennyi elem van ennél a résznél átadva, nem tudom, hogyan lehet paraméterezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest