Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
A következő jelenségre lettem figyelmes, hátha találkozott már valaki vele.
PHP programkódból küldök ki leveleket egy webshop alkalmazásban (regisztráció visszaigazolása, stb.) főként a saját gmail.com-os email címemmel teszteltem a leveleket, ahol minden rendben volt.
Időnként megnézem másik email címekkel is.
Most regisztráltam egy új gmail.com-os email címet teszteléshez és ezt tapasztalom.
A kiküldött HTML levelekbe beágyazva küldök ki egy .jpg kiterjesztésű email fejlécet, ami a saját régóta használt gmail.com-os email címemnél nem jelenik meg csatolmányként az új teszt email címnél viszont igen.Beszúrok egy képet, hogy lássátok:
Megerősítené valaki, hogy ez a gmail.com egy új sajátossága vagy valamilyen programozási hiba ? Köszönöm !
A levelek kiküldésére a PHPMailer 5.2.9-es verzióját használom.
Programkód:
$mail = new PHPMailer();
$mail->CharSet = 'UTF-8';
$mail->SetFrom($config_email, $config_name);
$mail->AddReplyTo($config_email, $config_name);
$mail->AddAddress($email, $name);
$mail->Subject = $email_subject;
$mail->MsgHTML($email_body);
$mail->AddEmbeddedImage($image_path, $image_cid, $image_cid, 'base64', 'image/jpeg');
$result = $mail->Send();
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest