Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Fujifilm X
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Régen jártam már erre, és most belefutottam egy problémába. Adott egy személy helyfoglalási táblázat.Elég fapadosan csináltam meg anno.
A kérelmező leadja, hogy ki mellet szeretne ülni és ki mellet nemkb mint az iskolában, kivel akar együtt ülni a padban. Ezek az asztalok 4 fősek kérelmező +3 span. Már meg van a lista, ezt szeretném most csoportosítani. Ki szeretném szedni ki azok a 4-es csoportok. Sajnos mikor rögzítettem akkor ezt a fajta szűrést nem tettem bele.Tehát van olyan, hogy egy kérelmező a másik 3 barátjánál ugyan úgy szerepel. Illetve szeretném szűrni, hogy kivel nem szeretnének együtt lenni. Több sor van így az adatbázisban mint kellene. Ezt a fajta szűrést hogy tudom meg csinálni PHP +MySQL kombóval. Valaki nálam jártasabb tudna mutatni egy váz példát ami alapján megtudom csinálni saját magamnak.?Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Macska topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest