- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
disy68 #18436 üzenetére
Igen, sajnos gondoltam, hogy ez lesz a vége...
Sajnálom, mert mobilon pedig vígan tudom nézni a streameket...
De szerintem annyira nem "okosak" a tárhelyek, hogy még a handshake-t is figyelembe vegyék (bár majd ránézek developer konzolból, meg curl-lal)...
Egyébként az ip-t sem lehet valahogyan módosítani a php lekérésnél? Bár tudom, ez hülye kérdés, amire sejtem is a választ...
A CloudZilla pl egy nagyon jó tár, mert nem tömöríti agyon a streamek minőségét. De az a legkevesebb, hogy a CZ nem menne, de sajnos a legtöbb tár ip szerint szolgálja ki a klienseket...
@mobal
A proxyra már én is gondoltam, de a helyzet az, hogy az otthoni feltöltésem elég siralmas házi hostingnak, így bérelek egy tárhelyet, domainnel, meg ftp-vel, amin nincs hozzáférésem egy apache-hoz pl...
-------
Sajnálom, mert szerintem jó lett volna egy webapp, ami simán, reklám nélkül képes lett volna magyar filmek lejátszására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Tomato firmware
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest