- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
disy68 #18436 üzenetére
Igen, sajnos gondoltam, hogy ez lesz a vége...
Sajnálom, mert mobilon pedig vígan tudom nézni a streameket...
De szerintem annyira nem "okosak" a tárhelyek, hogy még a handshake-t is figyelembe vegyék (bár majd ránézek developer konzolból, meg curl-lal)...
Egyébként az ip-t sem lehet valahogyan módosítani a php lekérésnél? Bár tudom, ez hülye kérdés, amire sejtem is a választ...
A CloudZilla pl egy nagyon jó tár, mert nem tömöríti agyon a streamek minőségét. De az a legkevesebb, hogy a CZ nem menne, de sajnos a legtöbb tár ip szerint szolgálja ki a klienseket...
@mobal
A proxyra már én is gondoltam, de a helyzet az, hogy az otthoni feltöltésem elég siralmas házi hostingnak, így bérelek egy tárhelyet, domainnel, meg ftp-vel, amin nincs hozzáférésem egy apache-hoz pl...
-------
Sajnálom, mert szerintem jó lett volna egy webapp, ami simán, reklám nélkül képes lett volna magyar filmek lejátszására.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged