- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv, van egy huncut kérdésem:
Honlap feldob kérdéseket. Mindig csak 1-et, aztán ha a tovább-ra kattintok, akkor még1et felad stb.
Van mondjuk 736428364(sok) kérdés benne.Hogy tudok úgy lekérdezni, hogy véletlenszerűen adjon ki 1-et, DE x napig (vagy amíg én nem akarom) ne dobja fel azt újra? Ha nem számítana, akkor könnyű, mert SQL-el elintézem úgy, hogy order by RAND 0,1 oszt' csókolom.
1. Gondoltam session-ra, abban tömböket jól lehet tárolgatni: pl: tomb[kerdes_ID][vót'-e mán*]
*ami lehet 0 meg 1 és akkor már nyert ügyem van. Viszont ha bezárom a böngészőt, akkor a sessionnek vége, viszont napokban, akár hetekben kell csinálni a hozzáférhetőséget.2. Kuki az már jobban hangzik az időtállósága miatt. A tömbözés is megoldható trükkösen (tomb(0)(0) hihi), DE...de, és ezért is kezdtem azzal, hogy "736428364" kérdés, tehát még ha ID-ket és 0-1-est tárolnék bennük, akkor is túl nagy lesz a mérete és fölöslegesen fogja terhelni a szervert elküldéskor. Meg talán 4kb-nál nagyobb is lesz.
Van-e 3-as megoldás? Van olyan megoldás, ami max a kliensgépet terheli, és jó lehet nekem? Vagy ami egyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest