- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
"Gondolom egyrételmű, hogy maga a probléma, hogy szar a htaccess-ed."
Igen, arra már rájöttem korábban: "Kiderült: hibás volt a htaccess-em".Egy másik szabály amivel szintén jó:
RewriteCond $1 !favicon.ico$"ha a kliens lekérdezi a favicont, az miért eredményezi egy php program futását"
Na igen. Csak arra tudok gondolni, hogy mivel maga a fájl nem létezik így a RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f szabály nem vonatkozik rá (hiszen az csak a létező fájlokra igaz, ha nem tévedek). Az ikon request valamiért 200-as HTTP statust kap. Azaz annak ellenére, hogy valójában nincs, így gondolom mivel a fentebb írt szabályon már túl van, és a szerver OK statust ad neki, így a htaccess átirányítja. Ilyet nem mostanában szívtam.Tehát a valódi kérdés inkább: miért ad a szerver 200-as statust egy nem látező fájlra?
Szerk:
A szerkesztett írás alapján kipróbáltam egy nem létező fájlra hivatkozva: ugyan úgy megszívat.[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest