- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
"Gondolom egyrételmű, hogy maga a probléma, hogy szar a htaccess-ed."
Igen, arra már rájöttem korábban: "Kiderült: hibás volt a htaccess-em".Egy másik szabály amivel szintén jó:
RewriteCond $1 !favicon.ico$"ha a kliens lekérdezi a favicont, az miért eredményezi egy php program futását"
Na igen. Csak arra tudok gondolni, hogy mivel maga a fájl nem létezik így a RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f szabály nem vonatkozik rá (hiszen az csak a létező fájlokra igaz, ha nem tévedek). Az ikon request valamiért 200-as HTTP statust kap. Azaz annak ellenére, hogy valójában nincs, így gondolom mivel a fentebb írt szabályon már túl van, és a szerver OK statust ad neki, így a htaccess átirányítja. Ilyet nem mostanában szívtam.Tehát a valódi kérdés inkább: miért ad a szerver 200-as statust egy nem látező fájlra?
Szerk:
A szerkesztett írás alapján kipróbáltam egy nem létező fájlra hivatkozva: ugyan úgy megszívat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest