- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter #15293 üzenetére
Csak én vagyok olyan ufó, hogy ha egy technológiával kell dolgoznom, amihez nem értek, akkor előtte elolvasok róla egy könyvet, hogy tudjam, miről van szó, én nem csimpánzként másolgatok össze vissza ismeretlen kódokat reménykedve abban, hogy véletlenül működni fog?
Ennek a topiknak a fele kb. ilyen triviális fasság, amit egy php könyv első 250 oldalának elolvasása után senki se tenne fel. Például biztos minden php könyvben van egy fejezet a filefeltöltésről. Mondjuk 40 oldal. Nem egy nagy kalad, egy délután alatt elolvasható, kitanulható alapszinten. Ehelyett szerintem még mindig azzal a foshalmazzal megy a küzdelem, amit ideposztolt. Nem fér a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest