- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Session alapú beléptetést próbálom összehozni, és "majdnem" működik is, viszont van egy kis problémám vele, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Összeraktam egy egyszerű felületet, aminek annyi a lényege, hogy alapesetben csak egy beléptető form-ot lát a felhasználó, és ha megad bármilyen felhasználói nevet, csak azután láthassa az oldal tartalmát. (Nincs benne adatbázis sem, most csak a működés lenne a lényeg.)Ezt a kódot hoztam össze:
<?php
session_start();if(!isset($_SESSION["belepve"]))
{
echo "Az oldal megtekintéséhez be kell jelentkezned!";
echo '
<form method="post">
Felhasználói név: <input type="text" name=username /></br>
<input type="submit" name="belep" value="Belépés" />
</form>';if(isset($_POST["belep"])){
$_SESSION["belepve"] = 1;
$_SESSION["username"] = $_POST["username"];
}
}
else{echo "Üdvözöllek ".$_SESSION["username"];
echo "Az oldal tartalma: blablabla...";
?>Ez működik is, de amikor beírok egy nevet, és rányomok az elküld gombra, megint behozza a bejelentkező felületet, és ismét be kell írnom valamit, vagy frissítenem kell az oldalt. A kilépésnél ugyanez a probléma: 2x kell meghívnom azt a php-t, amiben a session_destroy(); szerepel. Mit rontottam el?
Lehet, hogy kézenfekvő a hiba, de nézzétek el nekem, hogy nem vagyok egy programozó zseni.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest