- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Sziasztok! A vizsgaidőszak leteltével nekiálltam befejezni és egy kicsit áttúrni az oldalamat jobbá és átláthatóvá. Lenne egy kérdésem amiről azt gondolom hogy a google részére nem tudnám megfogalmazni.
Van egy dolog amit úgy hívnak hogy polimorfizmus, ez az én értelmezésem szerint arra jó, hogy lehet több azonos nevű függvényem eltérő paraméterlistával. Az én esetemben vannak függvények azonos névvel új létrehozásra valamint módosításra, az eltérés annyi, hogy szerkesztés esetén szerepel a paraméterlistában egy $_GET['id'], triviálisan az adott rekordra vonatkozóan.
A kérdés pedig az lenne hogy a switch vezérlő szerkezet case ágában szükséges-e a függvényhívás előtt megvizsgálni azt hogy a GET tömbnek van-e id eleme és eszerint a megfelelő függvényt meghívni, vagy pedig egyszerűen attól függően hogy létezik-e id elem a megfelelő függvény fog futni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest