Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Sziasztok! A vizsgaidőszak leteltével nekiálltam befejezni és egy kicsit áttúrni az oldalamat jobbá és átláthatóvá. Lenne egy kérdésem amiről azt gondolom hogy a google részére nem tudnám megfogalmazni.
Van egy dolog amit úgy hívnak hogy polimorfizmus, ez az én értelmezésem szerint arra jó, hogy lehet több azonos nevű függvényem eltérő paraméterlistával. Az én esetemben vannak függvények azonos névvel új létrehozásra valamint módosításra, az eltérés annyi, hogy szerkesztés esetén szerepel a paraméterlistában egy $_GET['id'], triviálisan az adott rekordra vonatkozóan.
A kérdés pedig az lenne hogy a switch vezérlő szerkezet case ágában szükséges-e a függvényhívás előtt megvizsgálni azt hogy a GET tömbnek van-e id eleme és eszerint a megfelelő függvényt meghívni, vagy pedig egyszerűen attól függően hogy létezik-e id elem a megfelelő függvény fog futni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest