- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
foreach($previous as $previous){
foreach($current as $current){
foreach($next as $next){
A lényeget cucka már leírta, de nekem a fentiektől nyílt ki legjobban az agyam.Nem is tudom, ez működik-e így egyáltalán, bár valószínűnek tartom, hogy inkább nem, és felmerül, hogy felül is írja a változót...
De ezek szerint a foreach használatának logikája sem jött át, vagy nem vágom, ilyet miért toltál be a kódodba.Példa jó használatra:
foreach($ezatömböd as $ezazaktuáliskulcs => $ezazaktuálisérték){
}
vagy csak
foreach($ezatömböd as $ezazaktuálisérték){
}
De ne legyen már ugyanaz a neve a tömbnek és az aktuális értéknek...(#10461) Soak : annyira rondán van indentálva a kódod, hogy őszintén szólva nem sok kedvem van a végignézésére.
Mit használsz PHP-fejlesztésre? Csomó IDE-ben van automatikus formázás, pl. NetBeans-ben Alt+Shift+F.
DW: [link].=========
(#10458) cucka :
"Az empty() nyelvi elemet (figyelem, ez nem függvény) érdemes elkerülni"
Szerintem nem kell kerülni, tudni kell, hol indokolt a használata.
Akár debuggolásra is jól jöhet.
És/vagy ha az ember számíthat NULL, 0 vagy false értékekre is valamilyen oknál fogva.
Persze mielőtt mondanád, azzal egyetértek, hogy jobb szigorú szabályokhoz kötni, adott függvények/metódusok mivel térhetnek vissza, de előfordulhat olyan eset, hogy nem vagy biztos benne, milyen jellegű típus várható az empty()-nek megfelelőek közül, és nincs kedved típusonként ellenőrizni.
Persze a konkrét esetben valóban nem indokolt, de általános értelemben szerintem nem feltétlenül igaz, hogy kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest