- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10013 üzenetére
Inkább nézd meg ezt: [link]
már az elején:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_4f0a512a7d873a41414b7f0fc8f3e5d5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /guestbook/captcha.php on line 2Fasza.
Nyomatsz egy
session_start();-ot, és ezt kapod a pofádba.ATW-specifikus megoldás:
hozz létre a főkönyvtáradban egy "tmp" könyvtárat, és máris menni fog....Most már vágod, milyen idióta f@szságokról beszéltem az ilyen ratyi uw-, atw-jellegű szarkupacoknál?
Ja, egyébként még egy: az a korábbi baromi hosszú "/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/khand.ttf" teljes fájlrendszerbeli elérési útvonal sajnos UW-nél valóban indokolt volt, mert ettől az elérési úttól totálisan eltér pl. a $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'], tök máshova mutat, szóval gány az egész úgy, ahogy van... kár, hogy úgy tűnik, ezeket a hülyeségeiket azóta sem sikerült javítaniuk.
Nem értem, ezek a cégek hogy létezhetnek még egyáltalán. Jó, mondjuk értem, a sok arcba pakolt reklámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest