Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Na és mi lenne, ha az OCIFetchInto -nak adnál még egy feltételt? Mondjuk valami olyasmire gondolok konyhanyelven:
while ( OCIFetchInto($statement, $oldal1) && (size($page1)<=20) )
ez elvileg addig gyűjti a lekérdezés eredményeit, amíg a $oldal1 mérete 20 nem lesz, vagyis az első tömb megtelik. Utána pedig (ha elérted a 20-at egyáltalán) csinálhatod ugyanezt egy $oldal2 tömbbe (elvileg az OCIFetchInto pointere a jó helyen marad, próba cseresznye). Ennek az automatizálására ezt rakhatod egy külső ciklusba, ami addig megy, amíg a végén kapott tömb nem lesz kisebb 20-nál (magyarul az utolsó szegmenst is megcsinálta).
Utána $oldalszám paraméterrel hívod meg a listázó oldalt (attól függően, hogy melyik 20 kell a kérdezőnek), és az ''oldal$oldalszám'' nevű tömbön szaladsz végig egy ciklussal listázáshoz.
Nem tudom, mennyire voltam érthető. Fogalmam sincs, hogy a gyakorlatban ez működik-e, csak egy gondolatcsíra. Ne is kérd, hogy fejtsem ki jobban, nem tudom!
szglab5 4eva
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Diablo IV
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest