Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
Na és mi lenne, ha az OCIFetchInto -nak adnál még egy feltételt? Mondjuk valami olyasmire gondolok konyhanyelven:
while ( OCIFetchInto($statement, $oldal1) && (size($page1)<=20) )
ez elvileg addig gyűjti a lekérdezés eredményeit, amíg a $oldal1 mérete 20 nem lesz, vagyis az első tömb megtelik. Utána pedig (ha elérted a 20-at egyáltalán) csinálhatod ugyanezt egy $oldal2 tömbbe (elvileg az OCIFetchInto pointere a jó helyen marad, próba cseresznye). Ennek az automatizálására ezt rakhatod egy külső ciklusba, ami addig megy, amíg a végén kapott tömb nem lesz kisebb 20-nál (magyarul az utolsó szegmenst is megcsinálta).
Utána $oldalszám paraméterrel hívod meg a listázó oldalt (attól függően, hogy melyik 20 kell a kérdezőnek), és az ''oldal$oldalszám'' nevű tömbön szaladsz végig egy ciklussal listázáshoz.
Nem tudom, mennyire voltam érthető. Fogalmam sincs, hogy a gyakorlatban ez működik-e, csak egy gondolatcsíra. Ne is kérd, hogy fejtsem ki jobban, nem tudom!
szglab5 4eva
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest