- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Lehet, az első megoldásterv ami még tegnap hajnalban körvonalazódott, bennem az volt, hogy az oldalon tudom hogy éppen hányadik 20 sort akarom megjeleníteni, megcsinálom a lekérdezést, ami az egészet kilistázná,
de Az OCIFetchInto($stmt) <- asszem ez olvassa be az eredmény tömbből
a köv sort. üresbe járna addig amig elérkezünk addig a pontig, hogy a kérdéses 20 sor jön, és ezeket kilistázzuk. (az nyilván nem szép megoldás, hiszen az sql
lekérdezés jóval több sort ad eredményül, mint amire szükség van (mert ugye egyszerre mindig 20 ra van szükség))
Na most nekem az nem volt igazán világos hogy ezt hogy valósítsam meg.
Hogyan adjam át a $start változót az oldalnak (najo ezt tudom) és hogyan inicializáljam ugy, hogy a következő oldal ne rontsa el az inicializálást (gondolom kell valami kezdőértékre:0 beállítani) na én igazábol ezt nem tudtam
(hiszen életemben nem csináltam html oldalt, nemhogy php ben adatbáziskezelést
keresőoldallal (ez utobbit mellesleg megcsináltam))
(gondolom van egy szabvány a gyakorlatban bevett megoldás, és nem akartam, de lehet nem is tudtam volna feltalálni a spanyolviszat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest