Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Flashback #15996 üzenetére
Szia!
Egyetértek, hogy rezgőkéses borotvák közül ez a legjobb,de egyben a legdrágább is...
Nem helyette lett hanem eredetileg is Philips körkéses volt, egy S9031-es. Most a napokban sikerült szereznem be egy S9751-est.
Én körkéses elkötelezett vagyok az elejétől kezdve, amióta áttértem a pengésről az elektromos borotvára. Braun egy próba volt, hogy hátha, de mégsem.
Braun - de az összes rezgős - nekem hangos, és az arcomon vannak kisebb gödröcskék, ahol a rezgőkésesek egyenes szitafelülete nehezen boldogult, valamint az ádámcsutka környékén is voltak gondjai. Körkéses könnyedén megoldja.
Csak érdekességként a rezgős Braunról. Amikor még megvolt, éppen akkor nyaraltunk és a szállodában reggelente ezzel borotválkoztam. Mindig az volt az érzésem, hogy én ébresztem a szállodai vendégeket a hangos zajjal, mert nagy volt a csend egyébként a szállodában reggelente. Aztán a harmadik napon ebéd közben találkoztam a szomszéd szoba lakóival és mondták, hogy az én borotvámra ébrednek reggelente. Hát elég kínos volt ezt hallanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Harcművészet topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest