- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, úgy látom nem sok tapasztalat van Rowentákkal, de most nézegetek őket.
Az Advancereket és a Virtuokat nézem, szerintetek ezek mennyire lehetnek jók az 0-3,5 mm-es szakáll vágáshoz? Bajúsz részen mennyire lehet megfelelő?Tavaly vettem egy vákumos Philipset. Hát az valami borzalmas volt.
A régi Philips QT4022-asat viszont már cserélni kellene nagyon, de ilyen fejjel nem nagyon gyártanak manapság.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
#94529552 #12271 üzenetére
Ez a WAHL 9870-016 nem is olyan rossz. Valakinek valamilyen tapasztalat vele?
-
Janoo_07
aktív tag
Egy két helyen írták hogy a műanyag fej rész nagyon gyenge és könnyen törik. Media Marktban néztem személyesen is, de valahogy nekem is ez volt az érzésem.
Viszont szerinted jó gép lehet? Elsősorban vákumosban gondolkodok, de a lényeg hogy jól vágja a szőrt. 19k most Emagon, normálisabb kiegészítőkkel.
Illetve a fórumon sem nagyon ajánlják a Philipseket ami nekem nagyon furcsa, mert a jelenlegi egy nagyon jól összerakott gép.
(#12268) bogabi - Megmondom őszintén nem szeretnék vele ilyen téren foglalkozni, de köszönöm a tanácsot.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok!
Szakállvágól gépet szeretnék venni kb 20-25k amit rászánnék.
Jelenleg egy philips QT4022 vízálló gépet használok, ami nagyon szépen kiszolgált az évek alatt. Viszont mostmár csak vezetékről működik az akksi megadta magát sajnos.Amit először néztem az a Philips BT7510 - es gépe, vákumos, de ahogy látom a gép annyira nem ajánlott vagy vegyes tapasztalok vannak róla.
Egyelőre vákumos gépet szeretnék, de lehet le kell mondanom róla ha nincs normális ilyenből még.
Ti milyen szakállvágót ajánlanátok ebben a kategóriában?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest