- Milyen SSD-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Borotválkozással évek óta szenvedek, elég gyér az arcszőrzetem.
2 pengéssel kezdtem, attól teljesen kipattogzott a bőröm, váltottam Gillette Fusion 5-re majd Proglide-ra, ezzel már jobb volt az eredmény, de a bajusz környékén így is órákig piros maradt a bőröm.Meguntam a hagyományos borotvákkal való vesződést ezért vettem egy Philips HQ6927-et, ezzel végre a bőrirritáció megszűnt, viszont a nyakamnál nem bírta leszedni a borostát, ráadásul nagy az ádámcsutkám, így nehéz a manőverezés. A fejek elkoptak és nem érte meg a fejek cseréje, így vettem helyette Philips AquaTouch S5420-at. Hát elég nagy csalódás, mert a nyak résznél ez még annyit se szed le mint az előző és a "csemegebajuszt" se szedi le.
Mit ajánlanátok? Próbáljam ki a rezgőkéses borotvát? Melyik az ajánlott típus (árban max 30-40eFt-ig)?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Politika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EAFC 25
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest